Visueel Coachen - Draw&Walk

Verandering is lastig, meestal gaat het stap voor stap en vaak gaat het te langzaam. Externe factoren, de dagelijkse beslommeringen maken dat we het doel, jouw BESTE ZELF vaak nauwelijks bereiken.
Om de draai te maken moeten we eerst in GROTE stappen denken. Visualisatie kan daarbij helpen. Mensen die hun dromen tekenen, in een plaatje zetten, hebben een 65% grotere kans van slagen.
Coach@Walk kan in een traject deze visuele methode toepassen om meer focus te krijgen.

  1. Stel de vragen. Wat is het gewaagdste dat ik kan doen om daar te komen?
  2. Stop het interne gekakel en luister naar je intuitie.
  3. Gebruik je creatieve Zelf, je verbeelding, om te tekenen, schrijven, onderstrepen, inkleuren om je idee te onderzoeken.
  4. Teken zoals het opkomt. Letterlijk schets het op een stuk papier. Maak een grotere kans van slagen in de uitvoering.
  5. Als je volhoudt en een schets van een idee waar je van wilt houden, hebt staan, stop daar. Neem een moment rust, sluit je ogen en vraag je innerlijke zelf, je sterke zelf, je creatieve zelf om "Dit of Iets beters". De hersenen hebben hun beperkingen maar jouw creative genie is een onuitputtelijke bron van creativiteit.

Dit proces is bedoeld om toegang te krijgen tot de ideeen die al aanwezig zijn maar alleen nog uit je voorstellingsvermogen naar boven gehaald moet worden naar deze realiteit, hier en nu.
Als je je leven wilt veranderen, meer succes in je werk wilt, gezonder wilt leven, een betere relatie wilt krijgen, waarom niet een keer vanuit een andere hoek kijken en "Je Toekomst Schetsen".
Bij Coach@Walk gaan we in het coachingsproces daar waar nodig een visuele sessie inlassen om een betere focus te krijgen op jouw toekomst.

Bekijk de video voor meer inspiratie... .